Találtam egy érdekes honlapot

Már korábban is rengeteget olvastam fogyókúrákról, de erre csak most bukkantam rá. Bár én nem fogyókúrázom, hanem életmódot változtattam, de szeretem elolvasni mások tanácsait, sikereit, kudarcait, módszereit. Tanulok belőle.
Tehát az oldal:

Mazsolázgattam belőle 1-2 cikket. Például összegyűjtöttek 12 érvet a rendszeres testmozgás mellett. Vagy inkább 12 ötlet, nem is tudom, de nagyon érdekes. A legérdekesebb az volt számomra, hogy aki sportol, annak jobb a tartása, akinek jobb a tartása, az pedig vékonyabbnak látszik. Ennél meggyőzőbb érv nem is kell.

Egyébként most jöttem tornázásból. Esztivel lenyomtunk egy 40 perces Norbi Aerobzóna DVD-t. Nem teljesen normális ez a pasi, az étkezési tanácsaitól teljesen kiborulok, annyira szörnyű, de ez a videó nagyon jó! Teljesíthető, de van benne kihívás. Nem ment elsőre minden figura, úgyhogy lesz mit csinálni legközelebb, de nem is volt kudarc. Jól leizzadtam és kellemesen elfáradtam.

Visszatérve a honlapra... a jó dolgok mellett persze rengeteg sallang van, de ez mindenhol így megy. Csak azt kérem, senki ne dőljön be 
- a fogyókúráknak
- a csodaszereknek, melyektől állítólag le lehet fogyni egészségesen és tartósan mindenfajta kellemetlenség, étrendváltoztatás és mozgás nélkül
- a méregdrága béltisztító termékeknek
- a médiasztárok csodaétrendjeinek!

Ellenben néhány egyszerű szabály: 
- minél természetesebb, annál jobb (zöldségek, gyümölcsök, ha csak lehet nyersen)
- ne csak fogyni akarjunk, hanem egészségesek lenni
- a mozgás örömet okoz, de nem megy erőfeszítés nélkül
- mindennek járj utána (pl az a diéta, amiben napokig marhahúson kell élni, nekem már messziről bűzlik, de, ha nem hiszed, olvass utána) 

Egyénként ezen az oldalon találsz egy csomó Norbi kisvideót.  Én nem vagyok különösebben az 5 perces tornák híve, mivel már egy picit belejöttem, de kezdésnek szerintem nagyon jók! Mivel nagyon rövidkék, érdemes megnézni natúrban, mielőtt tornáznál rá, hogy ne érjen kellemetlen meglepetés, pl túl könnyű, túl nehéz, túl gagyi... Jártam már így. 

Most aztán nagyon okosakat írtam! :D Najó, a szándékot lásd. És mivel nem face to face vagyunk, ne vedd kioktatásnak!

posted under |

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Monteverdi: Pur ti miro

http://www.youtube.com/watch?v=eKaguFGF_z0

Schütz duett Danival

Followers


Recent Comments