Petíció a gyógynövényekért

Harcoljunk együtt a gyógynövényekért! - olvasd el, írd alá, küldd tovább

Tisztelt Hölgyem illetve Uram!
Amint látja a címlistából most egy olyan körnek továbbítom ezt az üzenet, akik saját maguk is dolgoznak valamilyen formában a természetes gyógymódokat használó egészség megőrző tradíciókban.
Kérem olvassák végig figyelemmel a levelet, hiszen ez különösképpen Önökhöz szól!
ÉS ARRA KÉREM ÖNÖKET, HOGY SAJÁT WEBOLDALUKON, BLOGJUKON TEGYÉK KÖZZÉ AZ INFORMÁCIÓT - KÜLÖNÖS TEKINTETTEL A PETÍCIÓ ALÁÍRÁSÁNAK WEB LINKJÉRE - SZINTÉN KIEMELENDŐ, NAGYON FONTOS, HOGY A HAZAI ISMERŐSEIK MELLET A TÖBBI EU TAGORSZÁGOKBAN ÉLŐ ISMERŐSEIKNEK IS (és egyéb külföldi ismerősöknek) TOVÁBBÍTSÁK E LEVELET, MERT A KB. 60 EZER ALÁÍRÁSTÓL EGY MILLIÓIG KELL ELJUTNI 2011 ÁPRILISIG, HISZEN 27 ORSZÁG LAKOSSÁGÁNAK ÉLETÉRŐL VAN SZÓ !!!! 700 MILLIÓ EMBER .... EMBEREK !!!!!!!

KÖSZÖNETTEL: MINDANNYIUNK NEVÉBEN. (ha kérdésük van az aláírással kapcsolatban, bátran írjanak)
LEGYEN SZÍVES ÍRJA ALÁ AZ INTERNETES PETÍCIÓT ANNYISZOR AMENNYISZER CSAK TUDJA …
TÖBBSZÖR IS ALÁÍRHATJA … TÖBB NÉVEN .... PL AZ EGÉSZ CSALÁDJA, ROKONSÁGA, VENDÉGEK, STB és KÜLDJE TOVÁBB ANNYI EMBERNEK, AMENNYINEK CSAK TUDJA

Kedves ...!
Tegnap ígértem, hogy átküldöm a gyógynövényekről szóló újabb EU-s szabályozás rossz hírét ... remélem nem lesz igaz !
A határidő rövid, 2011 április amitől beakarják vezetni, tiltakozni kell ellene !
Az idézet egy angliai tiltakozó kampány szövege, Heidi Stevenson természetgyógyász aláírásokat gyüjt itt: www.gopetition.com/petition/39757.html (Ctrl+2 gyors kattintás) - már több mint 49 ezer aláírás van !
Több mint 1 millió kell!

Üdvözlettel,
Agresszív búcsú a gyógynövényektől
Nem új keletű a hír, különösen azok körében, akik használják a természetes gyógykészítményeket, vagy valamilyen szinten kapcsolatban vannak a természetgyógyászattal, hogy rossz napok következnek a gyógynövényekre alapozott készítmények forgalmazóira. Uniós törvény, egyetemes megszorítás, maffia ez, ami nem kerüli el a természetgyógyászatot, mint a gyógyszeripar legnagyobb ellenségét.
Régóta harcban áll a Big Pharma szervezet (melyhez a legnagyobb gyógyszeripari vállalatok is tartoznak) a naturista gyógyszerek forgalmazóival. És ez a harc lassan a vége felé közeledik, írja az egyik nemzetközi neves szakhonlap. Lassan nyilvános lesz, hogy alig több mint két hónapjuk van hátra a gyógynövényalapú termékeket forgalmazóknak, hiszen április elsejével betilthatja ezeket az Európai Unió. A honlap értesülései szerint a Big Pharma és az Agribusiness rövidesen egészségügyi és élelmezési monopolhatalmat szerez. Ugyanolyan törvények alapján tiltják be a természetgyógyászatban használt gyógynövény alapú szereket, mint amilyen törvények alapján megszabták, hogy milyen szereket kell tartalmazniuk különböző élelmiszereknek, mint például a kenyérnek, a konzerveknek és általában az élelmiszereknek, ahhoz, hogy az üzletek polcaira kerülhessenek.
Egyszerű törvényekről van szó, a Tradicionális Növényi Gyógyszer Direktíva, a Növényi Gyógyszer Bizottság (HMPC) új szabályozásairól, melyek szerint minden naturista termék gyógyszernek számít, ezért ugyanolyan szabályok szerint lesz forgalmazható, mint egy gyógyszer.Teljesen mindegy az, hogy a gyógynövénnyel őseink több száz éves tapasztalattal gyógyítottak, most drognak számít majd. Az már csak hab a tortán, hogy az engedélyezési eljárások hatalmas költségeit a kistermelőknek lehetetlen lesz megfizetni. A történet innentől kezdve már nagyon egyszerű lesz: ha lenne is hajlandóság némely orvosban, hogy homeopátiás kezelésre biztassa betegeit, akkor sem írhat fel natúr gyógykészítményeket, mert nem lesznek ezek forgalomban. Hiába a több évezredes tapasztalat, a hatékonyság mellett tanúskodó sok eredmény, hiába minden érvelés, hogy nagyanyáink, nagyapáink, őseink is uniós vagy világkódexes engedély nélkül gyakorolták a természetgyógyászatot. A ma ismert gyógyfüvek, a méz, a teák hatása első számú ellensége a gyógyszeriparnak.
A média és a sajtó pedig rendelkezik akkora erővel, hogy elhitesse az emberekkel, ezek a szerek károsak: látunk majd iszonyú elváltozásokat az arcon, a belső szerveken, a nemi szerveken, amitől ugye, mindenki retteg, és szakemberek bizonyítják majd a tévében, hogy mindez a természetgyógyászatnak köszönhető. A tévé előtt ülők pedig csak hálálkodni tudnak ekkora nagy szeretet láttán, hogy ím, a tudomány megvédte őket a gonosz természetgyógyászattól. De hogy nézzük a napos oldalt is: bízom benne, hogy vagyunk még néhányan, akik nem dőlünk be a manipulálásnak, és nem tévesztenek meg a puccos dobozokban árult készítmények. Még mindig hiszem azt, hogy a több ezer éves gyógyászati hagyományoknak mégiscsak sikerül fennmaradni a fehér maffia háborújával szemben is.
Igazából, ha az emberek rájönnének, hogy csupán emberi természetükből adódóan mekkora erejük van a betegségekkel szemben, már akkor tönkremenne a gyógyszeripar.

posted under |

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Monteverdi: Pur ti miro

http://www.youtube.com/watch?v=eKaguFGF_z0

Schütz duett Danival

Followers


Recent Comments