Az elmúlt napok némasága után...

Hajjaj, kicsit elhanyagoltam mostanság a blogírást. De ez nem azt jelenti, hogy feladtam az elhatározásomat, és azt sem, hogy nem történt semmi. Sőt! Csak nem minden "egészség-fronton". Hogy mégse legyen annyira egyoldalú a blogom témája, azért adok egy picurka ízelítőt az életemből. Csak úgy, hasraütésszerűen.
A hétvégén próbákat tartottam a Magna Voce kamarakórusnak. Csomó jó darabot tanulunk, húsvéti témakörben. 
Még korábban kinéztem magamnak egy szimpatikus novellapályázatot, amire végre megszületett a mű. Nem mondom, hogy 100%-ig elégedett vagyok vele, kicsit rövidke és nincs még címe, de azért be fogom küldeni, ez egészen biztos.
Most épp a suliban ülök - a Zeneakadémián - , ma már volt két tök jó órám, rövidesen lesz egy gregorián kutatási feladattal kapcsolatos megbeszélés a csoporttársaimmal, aztán mitológia óra Földes Tanár Úrral. Mondanom sem kell, ez a napom fénypontja! :)
Na, ennyi most elég volt, zöttyenjünk vissza az eredeti kerékvágásba. Nem tudok felidézni minden részletet, de talán nem is olyan fontos. A hétvégén pénteken és szombaton nem volt időm tornázni, de tegnap Katával lenyomtunk egy fél órás kick-box-os tornát Sinkó Andreával. Én nagyon élveztem, bár jókat bénáztam némelyik ütés-rúgás kombinációnál. Sebaj, majd belejövök. A mai "lelkiismeretmegnyugtató" torna már reggel megvolt (majdnem el is késtem miatta), bár arra kellett rájönnöm, hogy egyáltalán nem a lelkiismeretem megnyugtatása miatt tornázom. Egyszerűen élvezem és érzem, látom a hatását. Felavattam ma az új súlyzóimat. Ó, nem is meséltem. Múlt héten vettem két egykilós kézisúlyzót, szép málnaszínű... Élvezet használni! A mai tornám a gerinctorna, a Callanetics, kis mértékben a Cantienica, súlyzós erősítő gyakorlatok és innen-onnan ellesett comb-fenék gyakorlatok keveréke volt. Rájöttem, hogy a négykézlábas "kutyapisilős" gyakorlat rendkívül hatékony! Ja, és pár napja felfedeztem, hogy a combom is izmosodik! Mik vannak...?! Ennek ellenére nem érzem, hogy olyan ütemben fogyok és izmosodok, mint ahogy szeretnék. De nem adom fel, szerdán böjtnap, és addig is edzés ezerrel! :)

posted under |

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Monteverdi: Pur ti miro

http://www.youtube.com/watch?v=eKaguFGF_z0

Schütz duett Danival

Followers


Recent Comments