Szerdai böjtnap

Azért tegnap sikerült kirúgni a hámból. Az ambrózia után négyen bedobtunk három zacskó burgonyaszirmot filmnézés közben. Mi tagadás, jól esett. De mindennek megvan a böjtje. Szó szerint! Még a chipsevés előtt elhatároztam, hogy ma böjtölni fogok és az elhatározásom az esti eseményekkel csak erősödött.
Ma reggel is tornáztam egyet, ezúttal csak a súlyzósat és egy számomra eddig új fenék-csípő-láb központú gyakorlatsort. Ez most nem volt annyira intenzív, mert az ajánlott 2 sorozat helyett csak egyszer hajtottam végre a feladatokat, de nagyon jól esett. A súlyzós dologra meg lassan kezdek ráérezni. És határozottan tetszik. Na, nem leszek az a body builder, de ennyi igazán nem fog megártani.
Még reggel megittam majdnem egy liter natúr mentateát, aztán vettem egy liter paradicsomlét, amit két-három óra alatt kivégeztem. Hmm, jó volt. Hoztam magammal még egy liter teát, aminek már a felénél járok, és vettem másfél liter vizet, amiből szintén iszogattam. Mára a 4-4 és fél litert céloztam be magamnak. Ennyi kell ahhoz, hogy ne legyek éhes. Na, persze, ilyenkor mindenki a kajáról beszél, meg körbejárnak a chipsek és ropik a társaságban, meg száz méterre illatozik a fokhagymás lángos a Béke téren... De sebaj. A sikeres böjt titka (az én titkom, nem tudom, másnál hogyan működik): az elhatározás és a rengeteg folyadék.
Ma este megyek jó kis előadásra, aztán utána lehet, hogy fogok enni egy kis pogácsát, mert azt ugye nehéz kihagyni. De, ha így lesz, akkor este szigorúan lenyomok egy gerinctornát és egy Callaneticset. Mániákus lettem? Szóljatok rám! Vagy legyetek ti is mániákusok! Tudom, ez nem mindenkinek probléma, de nekem nagyon is meggyőző az, amikor egyik napról a másikra kiderül, hogy létezik csípőcsontom, meg vállam (ti. nem csak háj van ott). A tartásomnak, az önbizalmamnak is jót tesz. Ma a suliban ketten köszöntek rám, vadidegenek. Eddig még az ismerősök sem mind vettek észre. No comment. :)

posted under |

1 megjegyzés:

Szellőcske írta...

Kitartással minden menni fog!
Puszi

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Monteverdi: Pur ti miro

http://www.youtube.com/watch?v=eKaguFGF_z0

Schütz duett Danival

Followers


Recent Comments