Keddi "edzőnap"

Tegnap elmaradtak az óráim, következésképpen nyakamba szakadt egy csomó szabadidő. Sajnos nem sikerült olyan hasznosan eltölteni, ahogy szerettem volna. A nap fénypontjai: reggeli, ebéd és torna Ibolyával - nameg az esti "ambrózia-koktél", amiről később írok részletesebben. Nem jó az embernek egyedül enni - tartja az újkeletű közmondás, by Davchee, de tornázni is jó móka közösen. Először egy ősrégi Bíró Ica tízperces bemelegítést ugrabugráltunk végig: 1. rész 2. rész. Elég mókás volt, jókat derültünk rajta, de azért jól esett. Ezután végigcsináltuk a gerinctornát. Persze én nem értem be ennyivel. Mostanában szemezgettem a súlyzós erőfejlesztő gyakorlatokkal, s mivel van otthon két kis kézi súlyzó, hát kipróbáltam. Ez után nem maradt más hátra, mint a jól bevált Callanetics. Lehet, hogy a tornázás függőséget okoz? Hát, nem bánom. Még soha nem lelkesített ennyire a mozgás. Talán, mert megtaláltam azokat a mozgásformákat, melyeket szívesen végzek, és mert látom és érzem az eredményét.
Még az "ambrózia-koktél"-ról. Amikor nem akarunk vacsizni, de még úgy "elférne" valami, akkor ilyet készítünk a lakótársaimmal. Tegnap a következőképp készült: bedobáltunk a turmixba egy banánt egy almát és egy körtét (magozva, hámozva, melyiket hogyan...), egy kis növényi tejport, vizet, vaníliaaromát és fahéjat. A többi a turmix dolga, aztán ment a poharakba. De szoktuk csak almával, vagy egy kis meggyel felturbózva is. Hihetetlenül finom tud lenni! Próbáljátok ki!

posted under |

2 megjegyzés:

Vanofor írta...

Nagyon tetszik a blogod. Ezt a calanetics-et kipróbálnám. Én mellé még jógát ajánlanék :-D bár kihez mi áll közel.
jó stílusban írsz, tetszik nagyon!

Paránytrilla írta...

Köszi! A Callanetics-et csak ajánlani tudom! A jógát nem próbáltam, de, ha van tapasztalatod, örömmel veszem, ha megosztod velem. :)

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Monteverdi: Pur ti miro

http://www.youtube.com/watch?v=eKaguFGF_z0

Schütz duett Danival

Followers


Recent Comments