Jó reggelt!

Ma reggeli előtt Katával tornáztunk egyet, megint Sinkó Andreával, de ezúttal a zsírégető-erősítő tornát. Nos, ez is kemény volt, minden izmom begörcsölt, de aztán kiegészítettük egy Béres Alexandra-féle 10 perces nyújtással, és így már egészen rendben van minden. Bár a tegnapitól a vádlim még mindig "kivan", de nem izgat, majd elmúlik!
Úgy gondolom, érdemes lenne néhány szót ejteni a mai reggelimről. Tegnap este egy tálba előkészítettem kb egy csészényi kukoricadarát, mazsolával és kevés növényi tejporral, aztán leöntöttem forró vízzel és ma reggel császármorzsát sütöttem belőle. Egy kis porcukorral édesítettem (egyelőre még ez van itthon, lassanként elhasználom), és feldobtam pár csepp vaníliaaromával. Kicsit híg lett a cucc, úgyhogy több idő kellett neki, mint általában a "normál" császármorzsának, de azért sikerült morzsásítani, és picit lesütni, ahogy szeretem. (Egy konyharuhát is sikerült közben "lesütni", olyan szépen lángolt, mint a parancsolat! ;)) Két kivit és egy narancsot vágtam össze, rá és köré pakoltam. Jó volt! Próbáljátok ki!

2 megjegyzés:

Laviolet írta...

Gyönyörű szép ez a kép! Csodás,hogy megörökítetted! :)

Unknown írta...

Aki követi a blogot, de személyesen nem találkozik a tulajdonosával azok kedvéért elmondom, a reformnak látványos eredménye van. Nagyon megéri változtatni a régi egészségtelen táplálkozáson és mozgás szegény életmódon. Én, mint anya megteszem, amit tudok annak érdekében, hogy a változás tartós legyen. Igyekszem nagyon finom és nagyon egészséges ételeket készíteni ami a lényeg, hogy ez a két tulajdonság együtt legyen minden esetben, a másik ami szintén nagyon fontos, minden nap imádkozom kitartásért és bölcsességért. A fentiek eredménye pedig egy elszánt, kitartó és hétről hétre karcsúbb lány...

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Monteverdi: Pur ti miro

http://www.youtube.com/watch?v=eKaguFGF_z0

Schütz duett Danival

Followers


Recent Comments